Këto janë pesë gratë që i kishte pasur Edi Rama

Këto janë pesë gratë që i kishte pasur Edi Rama

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë Edi Rama shumëherë është komentuar për martesat e tij të shumëta, e lidhjet që ka pasur me fytyrat publike.

Kreu i qeverisë shqiptare ka patur disa martesa, me letra, ku pa letra, të hapura, e të fshehta që jo rrallëherë ishin tema kryesore. Sot ai është i martuar me Linda Ramën, më të cilën kanë edhe një djalë Zohon.

Ndërsa para Lindës ishte me Dalina Fico.

Më pas është artistja Matilda Makoçi me të cilën u divorcua.

E treta gjermania Eva që nuk qëndroi dot gjatë me të në Shqipëri.

Më pas Rama krijoi një lidhje me prezantuesen Rudina Magjistari, me të cilën bashkëjetoi për pesë vite.

Dhe tashmë bashkëshortja Linda Basha, dhe çifti Rama-Basha duken shumë të lumtur.