Këto janë rregullat që audienca e shfaqjes së Ellen DeGeneres duhet të ndjekë

Këto janë rregullat që audienca e shfaqjes së Ellen DeGeneres duhet të ndjekë

Marka e komedisë dhe zgjuarsisë së Ellen i ka dhënë asaj mundësinë të intervistojë të famshmit më me ndikim dhe liderëve botërorë gjithashtu.

Fansat të cilët shkojnë për të parë shfaqjen e saj drejtpërdrejt, në fakt duhet t’u përmbahen disa rregullave:

– Absolutisht nuk lejohen kamerat!

Fatkeqësisht, Ellen DeGeneres Show nuk lejon kamera të vërteta në ambientet e tij. E thënë kështu, kamerat e telefonave celularë janë krejtësisht në rregull, por ata duhet të fiken para se të hyjnë në shfaqje.

– Njerëzit mund të hanë apo pinë vetëm ndërsa presin

Të jesh anëtar i audiencës në The Ellen Show gjithashtu përfshin pritjen. Njerëzit mund të marrin ushqim ose pije ndërsa ata presin në radhë, por ata nuk mund të fusin ushqim ose pije në shfaqje.

– Nuk lejohen rroba të zeza ose të bardha

Shfaqja Ellen DeGeneres supozohet të jetë një vend që përhap lumturi dhe gëzim. Kjo do të thotë se ekziston një kod veshjeje në mënyrë që anëtarët e audiencës të ndihmojnë shfaqjen në misionin e saj. Njerëzit priten të veshin ngjyra të ndritshme dhe të vishen mirë.

– Nëse i sillni një dhuratë për Ellen, duhet t’i tregoni sigurimit

Njerëzit mund të sjellin një dhuratë për Ellen nëse duan të tregojnë se sa shumë e duan atë. Sidoqoftë, ata duhet të njoftojnë së pari një anëtar të stafit të saj. Stafi do të drejtojë fansat në një pikë kontrolli të sigurisë, ku ata mund të dorëzojnë dhuratën. Megjithëse është e trishtueshme që është kështu, fansave nuk u lejohet të dorëzojnë dhuratën personalisht.

– Biletat nuk mund të shiten ose të vihen në ankand

Faqja e emisionit përmend që biletat e shfaqjes nuk kanë ndonjë vlerë të parave të gatshme. Ato gjithashtu nuk mund të transferohen te dikush tjetër.

– Sillni ombrellën tuaj

Los Angeles nuk është saktësisht i njohur për sezonin e tij me shi, por bën shi bie herë pas herë. E meqë fansat do të kalojnë mjaft kohë jashtë duke pritur, nuk është ide e keqe të kontrolloni motin për atë ditë, dhe nëse do bie shi, merrni një ombrellë.

– Duhet të jesh të paktën 14 vjecar

Të miturit duhet të jenë të paktën 14 vjeçarë, në mënyrë që të jenë pjesë e audiencës. Po, kjo është e vërtetë edhe pse shfaqja shpesh ka mysafirë të famshëm që janë shumë më të rinj se 14. Ata që janë nën moshën 18 vjeçare duhet të shoqërohen nga një i rritur që është 18 ose më i vjetër.

Ata gjithashtu duhet të kenë diçka që vërteton se janë të paktën 14 vjeçar. Ky mund të jetë një dokument ligjor, siç është certifikata e lindjes, pasaporta, ose letërnjoftimi i shkollës.

– Nuk mund të dish kush është i ftuar

Si anëtar i audiencës, atyre u garantohet vetëm se Ellen do të jetë prezente. Audienca nuk është në dijeni të programit të shfaqjes e as të të ftuarve deri në momentin që e shohin.

– Edhe pse keni blerë një tiketë, nuk është e garantuar se do të jeni pjesë e shfaqjes

Meqenëse të gjithë e duan Ellen, të shfaqesh herët nuk do të thotë që një person do të futet ose jo në studio. Edhe njerëzit që kanë bileta shumë përpara mund të mos jenë në gjendje të futen në studio nëse paraqiten vonë.

Mirëpo, shfaqja ka edhe një dhomë, ku mund të akomodoheni për të ndjekur shfaqjen në televizion. /Insajderi.com

Burimi: Screen Rant