Sikur në filma horror, këto janë rrugët më frikshme gjatë natës në Prishtinë

Sikur në filma horror, këto janë rrugët më frikshme gjatë natës në Prishtinë

Rrugë, nënkalime e banesa të pashfrytëzueshme shpesh kthehen në vende më drithëruese për banorët e Prishtinës.

Sidomos gjatë natës, kur nuk ka kalimtarë e kur qytetin e mbulon errësira, në këto vende duhet të mendosh dy herë të kalosh apo jo.

Ekipi i Review ka qenë në disa prej tyre, dhe ka sjellur pamje se si duken ato gjatë natës…..