Njëra ndër këngëtaret më" />

Kida tregon se a është e virgjër, befason me përgjigjen

Kida tregon se a është e virgjër, befason me përgjigjen

Njëra ndër këngëtaret më të famshme që mori pjesë në festivalin “Colour Day Festival” ishte edhe Kida.

 

Ky festival u mbajt me datë 18 maj në sheshin ‘Nëna Tereza’ në Tiranë

 

Moderatori i njohur Kelvi Kadilli ka intervistuar këngëtaren lidhur me jetën e saj private dhe ajo nuk ka ngurruar që të përgjigjet mjaft sinqerisht.

 

Kida ka pranuar për herë të parë publikisht se është e virgjër dhe ka deklaruar se nuk ka pasur asnjëherë të dashur.

 

Pjesë e shkëputur nga intervista:

Kelvi Kadilli: Ke qenë ndonjëherë shumë e dashuruar?

Kida: Jo.

Kelvi Kadilli: Po tani je single kam përshtypjen se asnjëherë nuk është shkruar diçka për ty. Ti s’ke pasur asnjëherë?

Kida: Jo, jo s’kam pasur asnjëherë, definitivisht s’kam pas.

Kelvi Kadilli: Domethënë je e virgjër?

Kida: E di që ju duket interesante, por jo s’kam pas.

Kelvi Kadilli: Nuk ke pas asnjëherë diçka intime me dikë?

Kida: Mos më pyet më!