Kim Gordon do të publikojë librin e ri “No Icon”

Kim Gordon do të publikojë librin e ri “No Icon”

Kim Gordon ka lajmëruar botimin e një libri të ri ose “librit të kuruar nga ai personalisht”, siç përshkruhet në një listë nga botuesi, Rizzoli, me titull “No Icon” i cili prezantohet me një parathënie nga Carrie Brownstein e Sleater-Kinney.

Duke arritur në 13 Tetor, No Icon do të shfaqë fotografi të pabotuara më parë, editoriale të modës, tekste këngësh, shkrime dhe efekte të tjera nga karriera e muzikantit legjendar i grupit Sonic Youth, për të formuar “një portret të mprehtë dhe të skajshëm të jetës, artit dhe stilit të Gordon”.

Vitin e kaluar, Kim Gordon lansoi ​​albumin e saj të parë solo, No Home Record, pas shpërbërjes së Sonic Youth në 2011. Kohët e fundit, muzikantja ka nisur një iniciativë për të siguruar maska për komunitetet indigjene në të gjithë SHBA mes pandemisë dhe koronavirusit.

Nëse ju ka ikur, më poshtë mund ta shikoni intervistën e Kim Gordon në 2019 me Dazed, ku ajo diskuton No Home Record, si dhe librin e saj të mëparshëm, kujtimet e vitit 2015 Girl in a Band./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine