Kim Kardashian tani do të këtë biznesin e saj të produkteve të amvisërisë

Kim Kardashian tani do të këtë biznesin e saj të produkteve të amvisërisë

Kim Kardashian mund të jetë Matha Stewart e ardhshme, sepse tash ka filluar të merret edhe me produkte të amvisërisë.

Kjo nuk është gjëja e pritur prej fansave të saj, mirëpo duket sikur ajo e ka marë seriozisht këtë gjë, dhe agjentët e saj janë duke marrë masa ligjore për të siguruar emrin KKW Home, shkruan TMZ, raporton Insajderi.

Sipas dokumeteve të siguruara nga TMZ, Kim është duke dashur të fillojë të shes produkte për produkte të banjove dhe të dushit, gjësende të tualetit si tabetet e banjove, peshqirëve, tasave, qirinjëve, vajrave aromatikë, enë sapuni dhe mbajtëse të letrës higjenike.

Produktet vazhdojnë me një shumëllojshmëri të madhe si batanie, aroma për dhomë, perde tualeti, pjata, me një fjalë të gjitha gjërat që të shkojnë në mendje kur mendon orenditë shtëpiake./Insajderi.com