Kim Kardashian zyrtarisht është më e pasur se motra Kylie Jenner

Kim Kardashian zyrtarisht është më e pasur se motra Kylie Jenner

Forbes ka deklaruar që Kim Kardashian është më e pasur se motra e saj e vogël Kylie Jenner, e cila më parë ishte etiketuar nga revista si miliarderja e parë në histori e bërë vetë.

Kjo vjen pasi revista e pasurisë kishte revokuar statusin e miliarderit të Kylie gjatë verës pasi u pohua se ajo kishte ekzagjeruar fitimet e saj.

Ekipi i Forbes vuri në dyshim pretendimin duke hedhur një vështrim në sipërmarrjet dhe ndërmarrjet e saj ndër vite.

Tani, botimi ka deklaruar se krijuesja e Kylie Cosmetics është dukshëm më pak e pasur se motra e saj Kim./Insajderi.com

Burimi: Mirror