Kim thotë se nuk ka pasur ndërhyrje kirurgjike në trup

Kim thotë se nuk ka pasur ndërhyrje kirurgjike në trup

Format perfekte të trupit të Kim Kardashian gjithmonë kanë qenë mahnitëse.

Përkundër se ajo ka qenë shtatzënë, trupi i saj nuk ka pësuar ndryshime dhe duket si gjithmon në formën më të mirë. Por nëna e katër fëmijëve ka mohuar se beli i saj shumë i hollë është si rezultat i largimit të brinjëve me anë të ndërhyrjeve kirurgjike.

Në një intervistë ajo madje bëri shaka me sugjerimin se kishte pasur mundësi të bëntë diçka të tillë.

“Është e tëra falë deitës time të bazuar 100% në bimë”, ka thënë Kim.

“Që një kohë të gjatë unë jam vegjetariane”.

Fotot e fundit të saj vazhdojnë të na mahnisin.