Kjo është “gjyshja” më seksi në Kosovë (Foto)

Kjo është “gjyshja” më seksi në Kosovë (Foto)

 

Suzana Mushkolaj është e njohur si fotografe dhe si stiliste njëkohësisht, e një pjesë tjetër e njohin si nëna e Argjentina Ramosaj.

Suzana përveç që është shumë aktive me jetën e saj profesionale, ajo është aktive edhe në rrjetet sociale, ku kohë pas kohe ndanë fotografi.

Ajo çfarë bie më shumë pos tjerash është edhe forma e sajë fenomenale.

Përkundër faktit që tash e sa vite ajo është bërë gjyshe, Suzana vazhdon të duket e mahnitshme, madje shpesh herë e cilësojnë më “hot” se vajza e saj Argjentina.

Ja disa foto nga profili i saj në Instagram: