Klea Huta fotografohet për herë të parë me barkun e rrumbullakosur

Klea Huta fotografohet për herë të parë me barkun e rrumbullakosur

Edhe pse nga cifti vetë nuk ka asnjë pohim, tashmë `fjala ka marrë dhenë“ për shtatzaninë e Klea Hutës. Ajo dhe Elgiti do të bëhen prindër për herë të parë. Flitet madje se është mësuar dhe gjinia e bebit, dhe se bëhet fjalë për një djalë.

Xing.al ka nxjerrë një foto të moderatores bukuroshe, e para me barkun e rrumbullakosur dhe Klea aty shkëlqen! Ndoshta është nuri i shtatzënisë, ndoshta ndjesia që po bëhet nënë, por ajo që dimë është ses Klea duket shumë mirë.