Koha e pushimëve për Rita Orën, shkëlqen në Francë

Koha e pushimëve për Rita Orën, shkëlqen në Francë

Pas koncerteve të shumta të saj, njëri prej të cilëve edhe në sheshin “Skënderbej” në Tiranë, tashmë për Rita Orën është koha për pushime.

Këngëtarja me origjinë shqiptare ka zgjedhur Francën për të pushuar, ku është e shoqëruar nga prindërit e saj, mama Vera dhe babai Besniku.

Rita dukej tejet mahnitëse teksa është fotografuar me bikini të bardha.