Kompania e lodrave të seksit pranon një çmim special nga Mbretëresha

Kompania e lodrave të seksit pranon një çmim special nga Mbretëresha

Kompania e produkteve për të rritur “Lovehoney” është vlerësuar me një çmim të ndërmarrjes në emër të Mbretëreshës për të nderuar “rritjen e jashtëzakonshme të vazhdueshme”.

Lovehoney është vlerësuar me Çmimin 2021 të Mbretëreshës për Tregtinë Ndërkombëtare pasi pa një rritje të madhe në shitje gjatë gjashtë viteve të fundit, shkruan North Echo, transmeton Insajderi.

Çmimi është i vlefshëm për pesë vjet dhe do të thotë që Lovehoney mund të përdorë stemën e Queen’s Award, një shenjë e cilësisë dhe suksesit, në marketing dhe në paketim. /Insajderi.com