Kompania në zë falimentoi pas padisë së dukeshës

Kompania në zë falimentoi pas padisë së dukeshës

Morali i historisë së mëposhtme: Mos u gërricni me Meghan Markle!

Splash News & Picture Agency, e cila ka deklaruar falimentimin e Kapitullit 11, duket se është agresori më i fundit i Markle që ka vënë veten në një situatë të keqe financiare (dhe reputacioni).

Presidentja e kompanisë, Emma Curzon, përmendi tre arsye për deklaratën: pandemia dhe rënia pasuese në të dy imazhet e njerëzve të famshëm dhe buxhetet e ndërmarrjeve mediatike, si dhe “dy çështje gjyqësore në vazhdim dhe kostot e mbrojtjes së këtyre çështjeve”.

Një nga rastet e sipërpërmendura përfshin Dukeshën e Sussex dhe fotot e marra nga Splash gjatë një “shëtitje familjare private” në Kanada. /Insajderi.com