Do të fillojnë të mbahen koncertet, festivalet dhe shfaqjet teatrale

Do të fillojnë të mbahen koncertet, festivalet dhe shfaqjet teatrale

Festivale, koncerte dhe performance të ndryshme teatrale do të fillojnë të lejohen prej këtij vikendi, me numër të kufizuar audience.

Disa prej këtyre ngjarjeve përfshijnë Orkestrën Simfonike të Londrës në kishën e St Luke dhe performanca të tjera në London Palladium dhe parqet e Butlin, raporton BBC, shkruan Insajderi.

“Ky është një vendim shumë i rëndësishëm për artistët performues, që kanë mbetur duke pritur me durim që prej marsit, tha sekretari i kulturës Oliver Dowden.

“Natyrisht nuk do të shohim tollovi masive, të zakonshme për këto manifestime, por të paktën adhuruesit e artit do të kenë mundësinë që të përjetojnë një shfaqje teatrale pas shumë muajsh, apo të dëgjojnë muzikë në festivale këtë verë” thotë ai./Insajderi.com