Koncerti madhështor i Unikkatilit në Mitrovicë

Koncerti madhështor i Unikkatilit në Mitrovicë

Unikkatili është reperi më i kërkuar dhe më i dëgjuar shqiptar i të gjitha kohërave.

Paraqitjet e tij në publik janë shumë të rralla por çdo herë janë më të komentuarat dhe më të ndjekurat.

Pas shumë vitesh Unikkatil kthehet edhe më një tjetër koncert madhështor në Kosovë, kësaj herë në qytetin e Mitrovicës në Stadiumin “Adem Jashari”.

Koncerti do të mbahet më 27 korrik 2019 duke filluar prej orës  20:00.

Për më shumë detaje për blerjen e biletave ju mund të njoftoheni në ” RaveTravel” dhe në KaffazProject.

one of our earliest memory of rap, the albanian icon @unikkatilofficial ???? ???? ????? ??!!Happy to announce that tickets will be available at RAVE and our selling points @vllesa_ria at all their locations.

Gepostet von RaveTravel am Montag, 15. Juli 2019