Krasniqi: Sot në Kuvendin e Kosovës triumfoi demokracia

Krasniqi: Sot në Kuvendin e Kosovës triumfoi demokracia

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi është shprehur i lumtur që Kuvendi i Kosovës ka vendosur për themelimin e Komisionit hetimor për energjinë elektrike.

‘’Sot, në Kuvendin e Kosovës triumfoi demokracia! U ruajt kushtetutshmëria dhe e drejta themelore e opozitës për hetim parlamentar e mbikëqyrje të punës së Qeverisë’’ ka shkruar Krasniqi.

Sipas Krasniqit themelimi i komisionit do ti përgjigjet secilës pyetje dhe sqarim të secilit vendim të Qeverisë.

‘’Përmes themelimit të Komisionit Hetimor Parlamentar për menaxhimin e krizës energjetike, të nisur nga Partia Demokratike e Kosovës e me mbështetje të deputetëve opozitarë, do të zbardhim secilin fakt, do t’i japim përgjigje secilës pyetje dhe do të kërkojmë sqarim për secilin vendim që Qeveria ka marrë muajt e fundit në menaxhimin e krizës energjetike në vend’’ ka thënë Krasniqi.

Po ashtu, do të mësojmë se ku shkuan dhe si u shpenzuan mbi 100 milionë euro të cilat u ndanë për të subvencionuar energjinë ka shtuar Krasniqi.