Krejtësisht ndryshe, publikohet një foto e Majlinda Zekës pa operacione plastike

Krejtësisht ndryshe, publikohet një foto e Majlinda Zekës pa operacione plastike

Blogerja e njohur, Majlinda Zeka po vazhdonë që të komentohet për pamjen e saj.

Ajo jo rrallëherë është kritikuar edhe për ndërhyrjet e shumta që ka bërë në trup e fytyrë.

E së fundi faqja “Vipat e bllokut”, kanë publikuar një imazh të blogerës para dhe pas famës e cila duke krejt ndryshe.

Në imazhin e parë (para operacioneve) shihet fytyra e saj e plotë e me buzë të vogla, ndërsa në imazhin e dytë (me operacione) shihet se përveç faqeve e buzëve ka bërë ndërhyrje edhe tek vetullat dhe hunda.

Majlinda më parë ka treguar që ka ndërhyrje por jo gjitha këto që i evidentohen në fotografi.

Në anën tjetër, Majlinda është bërë e famshme nga lidhja më reperin Majk.

Ish-qifti kanë një djalë së bashku të quajtur, Roan dhe mbajnë raporte miqësore./Insajderi.com