Krishlindjet e përbashkëta të Brad dhe Angelina ende nuk janë të sigurta

Krishlindjet e përbashkëta të Brad dhe Angelina ende nuk janë të sigurta

Pavarësisht raporteve se Pitt do të shohë të paktën tre nga fëmijët e tij me ish-gruan Jolie në prag të Krishtlindjes, gjërat nuk janë “aq të thjeshta”, sipas një burimi.

“Çdo festë, çdo ditëlindje, dikush gjithmonë nxjerr të njëjtën gjë në lidhje me Brad dhe planet e tij të supozuara për të parë fëmijët, si festa për pica për ditëlindjen e Shiloh këtë vit – dhe duket sikur nuk ka kurrë ndonjë të vërtetë për të,” pretendoi personi i brendshëm.

Ajo që i bën gjërat më keq është se këtë vit më në fund u duk sikur Pitt, 57, dhe Jolie, 45, ishin afër për të arritur vijën e fundit në divorcin e tyre të gjatë.

Të parët njoftuan ndarjen e tyre në shtator 2016 dhe pas një lufte të ashpër kujdestarie mbi gjashtë fëmijët e tyre, ata “u drejtuan përfundimisht drejt një zgjidhjeje”./Insajderi.com

PageSix