“Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini” – mërgimtari ka vendosur të përgjigjet kështu

“Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini” – mërgimtari ka vendosur të përgjigjet kështu

Një nga pyetjet që më së shumti bëhen gjatë kohës kur mërgimtarët vijnë janë “Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini”.

E këto pyetje një mërgimtar kreativ ka vendosur t’iu përgjigjet duke i printuar në një bluzë.

Video:

“Kam ardh me 15.07. Kam me nejt deri nme 08.08. Ma mire ketu se atje”, ka shkruar mërgimtari.