Ky duhet të jetë viti më i tmerrshëm në jetën e moderatores së famshme

Ky duhet të jetë viti më i tmerrshëm në jetën e moderatores së famshme

Ellen DeGeneres me siguri po kalon fazën më të keqe të jetës së saj. Moderatorja amerikane është nën radar, por për të gjitha arsyet e gabuara. Filloi me stafin e The Ellen Show kur ata akuzuan atë për mospagim të detyrimeve. Duke shtuar më tej, Nikkie de Jager dhe ish-truproja e saj ndau eksperiencat e tmerrshme me DeGeneres. Tani, martesa e saj me Portia de Rossi thuhet se është në telashe.

Për një kohë tani, thashethemet janë shtuar se ka probleme në parajsë. Thashethemet sugjerojnë që reagimi në të gjithë botën ka qenë vërtet stresues për moderatoren. Për shkak të gjithë kësaj, ka shkaktuar frustrim edhe në martesën e saj. Disa raporte madje thanë se ato po shkojnë drejt një divorci prej 500 milionë dollarësh.

Nëse duhen besuar raporte të caktuara, sjellja mbizotëruese e Ellen DeGeneres po del të jetë një çështje konstante. Deri më tani, dihet shumë që ajo është mësuar të jetë pak autoritative. Por e njëjta çështje në shtëpinë e saj është problematike. Ajo më parë ka ushtruar presion në stafin e saj, por Portia nuk është e gatshme t’i përmbahet të njëjtës. /Injsaderi.com