Ky mund të jetë fundi apokaliptik i karrierës së Ellen DeGeneres

Ky mund të jetë fundi apokaliptik i karrierës së Ellen DeGeneres

“The Ellen DeGeneres Show” aktualisht është nën hetim të brendshëm nga kompania e saj mëmë WarnerMedia pasi një numër i akuzave për “mjedis toksik të punës” kanë dalë në publik, shkruan Fox News, transmeton Insajderi.

Eric Schiffer, kryetari i Konsulentëve të Menaxhimit të Reputacionit, vlerësoi se si rezultatet e hetimeve mund të kishin “pasoja vdekjeprurëse” për Ellen dhe markën e saj.

“Ajo mund të jetë duke kryer një nga mashtrimet më të mëdha në historinë e të famshëmve amerikan,” sugjeroi ai. “Tani ka hetues seriozë që po shqyrtojnë akuzat dhe nëse gjetjet janë aq shkatërruese sa ajo që është raportuar, atëherë  shfaqja e saj do të shuhet”.

Ellen DeGeneres Show' under internal investigation after workplace  complaints: report | Fox News

Schiffer nuk u befasua kur doli lajmi se po bëhet një hetim i brendshëm sepse “ka pasur shumë pohime që janë të besueshme,” tha ai, duke shtuar se “nëse ekipi drejtues në WarnerMedia nuk do të vepronte ata do të përballeshin me zemërimin e publikut”.

Eksperti i markës dhe PR gjithashtu reagoi ndaj heshtjes së DeGeneres për këtë çështje.

“Unë mendoj se Ellen ka qenë arrogante në të gjithë qasjen e saj në trajtimin e akuzave dhe është çmendur për të që të mos pranojë përgjegjësinë për atë që po ndodh nën udhëheqjen e saj”, tha ai. “Në Hollywood, dollari ndalet tek emri i yllit në derë, jo në nivelin e prodhuesit. Do të ishte e pamundur për të që të mos dinte se çfarë po ndodhte brenda stafit të saj”.

Schiffer beson se DeGeneres po përballet me “një periudhë të rrezikshme në karrierën e saj në një kohë kritike në përvojën amerikane”. Çdo gjetje që zbulon një vend toksik të punës “do të ishte një fund apokaliptik karrierës së saj në TV”, shtoi ai. /Insajderi.com