Kylie Jenner thotë se ajo fsheh personalitetin e saj të vërtetë pas ngacmimeve në internet

Kylie Jenner thotë se ajo fsheh personalitetin e saj të vërtetë pas ngacmimeve në internet

Kylie Jenner ka treguar se ajo ka shpalosur më pak nga personaliteti i saj i vërtetë që kur u ngacmua në internet.

I ulur për një bisedë me YouTuber dhe MUA James Charles, 22-vjeçarja dhe ylli i realitetit tha për komentet “e liga” në internet kishin bërë dëmin e tyre.

Kylie foli se si ajo do të ishte sulmuar sepse kishte qenë vetvetja në internet, dhe se si ajo ka filluar të tregojë “më pak” nga ajo anë e saj.

James solli një video të kohëve të fundit në të cilën Kylie mund të shihej në darkë me pjesën tjetër të familjes së saj të famshme, duke këmbëngulur se ajo do të “bëhet tapë”.

Kur James foli për faktin se sa argëtuese është ajo personalisht, Kylie tha për përvojën e saj në rrjetet sociale: “Ndërsa po rritesha, njerëzit thoshin vërtet gjëra të kota për atë që unë jam në të vërtetë dhe  personalitetin tim, do të më lëndonte më pak nëse do të të luaja një karakter, të mos tregoja gjithçka nga vetja ime./Insajderi.com

Burimi: Mirror