Lady Gaga kompozon këngë për të nxitur amerikanët të votojnë

Lady Gaga kompozon këngë për të nxitur amerikanët të votojnë

Së bashku me Selena Gomez dhe Timothée Chalamet  të cilët nisën një video thirrje për të ndarë përvojat e tyre të votimit në fillim të kësaj jave, Gjenerata Z kanë dalë në grupe për të dhënë votat përpara zgjedhjeve të ardhshme presidenciale të SHBA. Ndoshta askush nuk ka bërë një hyrje kaq ikonike për te kutia e votimit.

Muzikantja ndau përvojën e saj të votimit  ose “Ballot Drop Off Realness” në një postim në Instagram më 27 Tetor, duke ecur nga makina e saj në kutinë e votimit në Kaliforni me çizme me platformë rozë, syze dielli, me shkëlqim, të lartë, dhe maskën e detyrueshme dhe moton “Unë votova”.

Përpara votimit, Gaga u është bashkuar artistëve të tjerë (përfshirë Lizzo, Ariana Grande dhe Lorde dhe Tyler, Krijuesi) në inkurajimin e tifozëve për të bërë të njëjtën gjë, duke ndarë një lumë të qëndrueshëm postimesh në rrjetet sociale që avokojnë regjistrimin dhe bëjnë plane konkrete për të votuar.

Përpos kësaj, ajo në një video këndon një këngë e cila synon të nxit qytetarët për të votuar./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine

 

View this post on Instagram

 

Category: Ballot Drop Off Realness

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on