Lady Gaga rrëfehet për ditët depresive kur kalonte kohë duke tymosur dhe qarë

Lady Gaga rrëfehet për ditët depresive kur kalonte kohë duke tymosur dhe qarë

Lady Gaga është hapur për betejën me depresionin në një intervistë të re.

Ajo ka treguar që është ndjerë depresive në muajt e fundit dhe se puna me albumin e saj të ri, Chromatika, ka ndihmuar shumë në stabilitetin mendor.

“Zgjohesha në mëngjes dhe më kujtohej që jam Lady Gaga dhe bija në depresion”.

Këngëtarja rrefeu që kishte ditë kur ishte e frikësuar të dalë prej shtëpisë, kalonte shumë kohë duke pirë cigare pas cigares dhe qante.

“E gjithë kjo kishte të bëj me terapinë, jam duke tentuar të kuptoj bazën e këtij problem”.

Duket se edhe bashkëpunimi me producentin BloodPop e ka ndihmuar të nxjerrë jashtë kreativitetin e saj.

“Ajo jep shpritin për secilin album që bën dhe kjo shihet në muzikën e saj”./Insajderi.com

Burimi Mirror