Lana Del Rey publikon këngën e saj të re “Let Me Love You Like A Woman”

Lana Del Rey publikon këngën e saj të re “Let Me Love You Like A Woman”

Lana Del Rey ka publikuar këngën e parë nga albumi i saj i ardhshëm, Chemtrails Over the Country Club (16 tetor).

Publikimi ndjek ndjekësit që gjejnë informacion në lidhje me këngën, “Let Me Love You Like A Woman”, në një listë në Spotify më 15 Tetor, së bashku me imazhin e kopertinës, në të cilin Del Rey shihet në një fotografi të stilit vintage në të zezë dhe të bardhë.

“Më lër të të dua si një grua ‘do të dalë nesër, “shkroi këngëtarja në një postim në Twitter. “Kënga e parë nga Chemtrails Over the Country Club.”

Lana Del Rey njoftoi më parë titullin e këngës dhe se ishte vendosur të mbërrinte përpara publikimit të albumit.

Në eventin e nënshkrimit të librit në tetor për koleksionin e saj të ri me poezi, Violet Bent Backwards Over the Grass, ajo shkaktoi polemikë duke veshur një maskë fytyre rrjetë./Insajderi.com