Familja e Ledri Vula në mars të këtij viti ka hyrë në ditë zije, pasi kryefamiljari i shtëpisë, gjyshi i artistit ndërroi jetë.

Ledri Vula kujton gjyshin e ndjerë

Ledri Vula kujton gjyshin e ndjerë

Familja e Ledri Vula në mars të këtij viti ka hyrë në ditë zije, pasi kryefamiljari i shtëpisë, gjyshi i artistit ndërroi jetë.
Dhimbjen e tyre e ndanë me publikun përmes fotografive dhe kujtimeve që kishin shkrepur me të.
Në mesin e fotografive ishte një moment ku reperi luan lojen e shahut me gjyshin.

Ledri pati ndarë dhe imazhe tek është shtrirë me kokë në prehërin e gjyshit, e po që tregon se kanë qenë shumë të lidhur nip e gjysh, por së fundi Ledri ka bërë një gjest që do e ketë gjatë tërë jetës me vete.

Pas tatuazhit të parë ku shkroi emrin”Poem” në krahëm, të vajzës së tij, ai tani ka vepruar njejt duke bërë tatu një gur shahu me portretin e gjyshit të ndjerë e po që kjo gjë emocionon dhe është gjest i veçantë. /Insajderi.com