Lily Allen thotë se ajo nuk kishte përjetuar orgazmë derisa nuk filloi të përdorë lodra seksi

Lily Allen thotë se ajo nuk kishte përjetuar orgazmë derisa nuk filloi të përdorë lodra seksi

Këngëtarja Lily Allen ka zbuluar se nuk kishte orgazma derisa zbuloi lodrat seksi.

Ylli i LDN, 35 vjeç, ka folur sinqerisht për jetën e saj seksuale ditët e fundit.

Duke folur për Dazed Digital, Lily diskutoi marrëdhëniet e saj me orgazmat dhe mënyrën se si lodrat e seksit ndikuan në kënaqësinë e saj.

Ajo tha për orgazmat: “Unë nuk kam përjetuar orgazmë deri në mesin e të njëzetave. Unë nuk isha shumë e përkushtuar për dashurinë ndaj vetes në atë pjesë të jetës sime.

“Unë kurrë nuk do të kisha arritur kulmin me një partner, ndoshta sepse isha aq i dehur kur flija me njerëz sa u desensibilizova të ndiej diçka.

“Kur bëhej fjalë për masturbimin, nuk isha mjaft këmbëngulës, thjesht u dorëzova. Ndihesha e çuditshme duke u përpjekur t’i jepja vetes kënaqësi, nuk më dukej si diçka që më dukej e natyrshme.

“Pastaj zbulova lodrat seksi dhe ajo theu barrierën e intimitetit me veten time.”/Insajderi.com

Mirror