Linda Halimi e fiksuar pas linjave të trupit, vendos ta bëj këtë ndërhyrje

Linda Halimi e fiksuar pas linjave të trupit, vendos ta bëj këtë ndërhyrje

Linda Halimi ka vetëm pak kohë që është bërë nënë dhe ka vendosur që të bëjë një ndryshim në trupin e saj.

Me anë të një postimi në Instagram, ajo tregoi se do të bëjë një ndërhyrje, por se zbuloi nëse do bëjë të pasmet apo gjoksit.

E la mister për fansat derisa të publikojë fotografitë e re.

Kujtojmë se para disa vitesh i befasoi të gjithë me rënien drastike në peshë dhe shndërrimin total të trupit të saj.

Një pjesë të madhe të kohës së saj, Linda ia dedikon palestrës dhe duket se është e fiksuar për të pasur format perfekte trupore.

Madje, ‘fiksimi’ i saj ka arritur deri në atë pikë, saqë Linda ka vendosur të bëjë ndërhyrjen e parë kirurgjikale, për të përmirësuar pamjen e saj.