Lobs&Bobs modeli më i kërkuar i flokëve këtë sezon

Lobs&Bobs modeli më i kërkuar i flokëve këtë sezon

Thonë që bukuria e një femre janë flokët, dhe secila femër mundohet ti kushtoj rëndësi pamjes së tyre.

Është rregull i pashkruar që ndërrimi i stinëve shoqërohet me ndryshime në “look”.

Dikush pret flokët, e një tjetër i lyen, por  e rëndësishme është që në stinët e ngrohta të çelim pamjen tonë.

Nëse jeni në kërkim të tendencave të reja Living ju tregon se prerja që po bën naming këto kohë nuk është edhe aq e re, por vazhdon të jetë më e pëlqyera. Po flasim për modelin e flokëve BOB!

View this post on Instagram

Can’t wait for you to see #ComingSoon

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lobs&Bobs vazhon të jetë modeli më i kërkuar këtë sezon! E kur mendon sa lehtë mund të mbahet, sa elegante dukesh ne një prerje të tillë dhe sa pak kosto nuk e vë në dyshim që kjo do të jetë dhe modeli yt.

Nëse prej kohësh jeni në kërkim të një ndryshimi, përse mos të jetë ky, shikoni fotot e mëposhtme për t’u frymëzuar.

 

 

View this post on Instagram

@margotrobbie x @rodarte

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on