Loredana ‘mollë sherri’ në familjen muzikore të Zuna-s?

Loredana ‘mollë sherri’ në familjen muzikore të Zuna-s?

Në javët e kaluara ka pasur zëra vazhdimisht se me sa duket duhet të ketë një mosmarrëveshje brenda grupit muzikor KMN, kjo është arsyeja pse grupi nga Dresden madje u nda përfundimisht.

KMN-Gang: Rapper Azet überrascht seine Fans mit "Mango" und ...

Reperi Zuna është kryesisht në fokusin e thashethemeve, pasi ai është shfaqur pothuajse çdo ditë me Loredanën për gjashtë muaj, por nuk mund të shihet me anëtarët e tij të KMN-së, njofton Insajderi.

Edhe në këngën e tij të fundit, Loredana mund të shihet në videoklipin muzikor, por nuk ka asnjë gjurmë të anëtarëve të tjerë të KMN. Ata nuk e mbështetën këngën e re të Zuna-s as në rrjetet e tyre në instagram ashtu si e do zakoni. Vetëm Azet kishte postuar në Istagram Story këngën e tij, por fasave iu duk më shumë sa ‘për sy e faqe’.

Kur një fans e kishte pyetur Zuna-n në Instagram, se a ka përçarje mes grupit, ai vetëm kishte reaguar me emoji duke qeshur – që la të kuptohej se grupi nuk kishte raporte të tensionuara.

Gjithsesi, kështu nuk la të kuptohej, anëtari tjetër i grupit Nash-i. Reperi i KMN pranoi haptas gjatë një transmetimi live në Instagram se patjetër që ka dallime brenda grupit. Ndërsa gjithçka është akoma mirë me Azet dhe Miami, ai aktualisht nuk ka asnjë kontakt me Zuna dhe nuk do të që të flasë më me të.

Në anën tjetër Nash, nuk përkrahi thashethemet se shoqëria me Loredanën kishte shkaktuar përcarje brenda grupit. Nash tregon në transmetim të drejtpërdrejtë se Loredana nuk është fajtore, por ka një arsye tjetër pse u grindën – por ai nuk zbuloi më shumë. /Injsaderi.com

Burimi: raptastisch.net