Loredana zhgënjehet nga dashuria

Loredana zhgënjehet nga dashuria

Që pas ndarjës me Mozzik,ajo është përfolur vazhdimisht nga mediat roze për jetën private,por për veq ndarjës nga reperi nuk ka pas asnjë konfirmim për asnjë lidhje tjetër.
Ajo cka na bëri sot përshtypje ishte një story i saj ne Instagram duke na sugjeruar që të bëjmë para dhe jo të dashur.