fbpx

Lori sjellë këngën e re me titull ‘E kapërcej’

Lori sjellë këngën e re me titull ‘E kapërcej’

Këngëtarja Loreta Kaçka vjen me një këngë të re me videoklip. Lori ka publikuar këngën e saj të re me viddeoklip.

Kënga me titullin ‘E kapërcej’ ka tekst nga Aida Baraku dhe muzikë e orkestrim nga Armend Rexhepagiqi e Darko Dimitrov.

Me këta bashkëpunëtorë, sigurisht se ka dalë një këngë shumë e mirë që fansat e kanë pritur shumë mirë.

Gjithashtu, ajo çfarë vërehet është se Lori vjen me dukje shumë  të bukur dhe më provokuese se asnjëherë.