Luana e Marina shfaqen të lodhura e të djersitura, kështu nuk i keni parë asnjëherë motrat

Luana e Marina shfaqen të lodhura e të djersitura, kështu nuk i keni parë asnjëherë motrat

Gjithmonë në supër formë, të kuruara deri në detaje, të gjithë jeni mësuar t’i shihni motrat Vjollca si më të bukurat e ekrait shqiptar.

Por erdhi koha t’ju shuhet kurioziteti.

Luana e Marina kanë vendosur t’i rikthehen palestrës dhe nga aty Luana ka postuar një video ku të dyja shfaqen të veshura sportive, të djersitura e paksa të lodhura nga ushtrimet.

Gjatë ushtrimeve nuk kanë munguar gallatat dhe dy motrat shfaqen duke qeshur e duke bërë humor me njëra-tjetrën me filterat e përdorura në fytyrë.

Kujtojmë që Marina e Luana së shpejti do rikthehen në ekran.