Lulja që tërheq paratë dhe miqësitë e vërteta

Lulja që tërheq paratë dhe miqësitë e vërteta

Lulja që shikoni në fotografi e njohur si lulja Jada, është një bimë mjaft e rëndësishme për filozofinë Feng Shui, pasi tërheq pasurinë, bollëkun dhe miqësitë e vërteta.

Shumë ekspertë të Feng Shui në të gjithë botën thonë se ka disa bimë që tërheqin energjinë pozitive dhe ndikojnë pozitivisht në të gjithë sektorët e jetës dhe veçanërisht në biznes.

Kështu që nëse keni një person të dashur të cilin doni ta uroni për një gëzim apo doni që ti përmirësoni ecurinë e punës, dhurojini një bimë të tillë, shkruan noa.al.

Kjo bimë përdoret posaçëm për të sjellë mirëqenie financiare.

Ajo duhet të vendoset në një qoshe në juglindje të shtëpisë apo zyrës tuaj dhe thuhet se çdo gjethe e re, shton pasurinë tuaj.