fbpx

Lumi B sjellë “Djalë dukat”

Lumi B sjellë “Djalë dukat”

Reperi ka sjell këngën e tij më të re sot.

Ajo quhet “Djalë dukat” dhe është një këngë një këngë tepër interesante, ku Lumi B duket se ka krijuar një “diss” që i drejtohet dikujt.

E në këtë këngë Lumi B ka ftuar edhe Skerdin. Deri me tani kënga është prit mirë nga fansat e të dy reperëve. /