Make up artisti i Britney Spears thotë se teoria konspirative #FreeBritney ka të vërteta brenda saj

Make up artisti i Britney Spears thotë se teoria konspirative #FreeBritney ka të vërteta brenda saj

Billy Brasfield ishte make up artisti i Britney Spears në shumë projekte të ndryshme dhe performanca live të cilat kanë ndodhur pas marrjes nën mbikëqyrje ligjore të babait të saj në vitin 2008.

Disa ditë pasi babai i Britney, Jamie Spears e konsideroi këtë histori si humor i keq, Billy filloi një seri pro-Britney në Instagram, raporton The Sun, shkruan Insajderi.

Ai filloi të postonte foto me hashtagun #FreeBritney në të cilat kishte bashkangjitur mesazhe dy kuptimëshe.

“Të flasësh është thashetheme deri sa të vërtetohet.”

“Kur Dikush është në kontroll total, kjo gjë bëhet normale dhe ata nuk e shohin abnormalitetin e situatës”

“Ndonjëherë duhet të “Klithësh dhe të Bërtasësh (emri i albumit të Britney-t) sepse nuk ke zgjidhje.”

Make up artisti ka shkëmbyer komente me shumë adhurues të teorisë konspirative duke i siguruar ata që ka më shumë për të u treguar.

“Adhuruesit që po vetëdijësojnë masat lidhur me Britney-n është një fillim i mirë.”

“Unë e njoha dhe pashë Britney-n e vërtetë, personin, jo këngëtaren. Unë sikur ju, jam i brengosur për të dhe do të e ndihmoja po të mundesha… për të ndihmuar atë, për të e liruar Britney-n/Insajderi.com