Mariah Carey paditet nga vëllai i saj

Mariah Carey paditet nga vëllai i saj

Mariah Carey është paditur nga vëllai i saj, Morgan Carey, për përshkrimin e tij si një “burrë të dhunshëm” në librin me kujtimet e saj, “The Meaning of Mariah Carey”, njofton Insajderi.

Në vjeshtën e vitit 2020, libri i këngëtares u bë një nga shitësit më të mirë të Neë York Times. Bashkë-shkruar me Michaela Angela Davis, libri detajon fëmijërinë e saj, famën dhe fatkeqësitë e ndryshme gjatë karrierës së saj, duke zbuluar një anë të re të vetes për fansat.

Tani, duket se vëllai i saj nuk është shumë i lumtur se sa zbulues është libri. Sipas një raporti nga Variety, Morgan po padit Mariah për “shpifje dhe shqetësim të qëllimshëm emocional”. /Insajderi.com