Mark Zuckerberg e teproi me kremin kundër diellit dhe interneti fillon talljet

Mark Zuckerberg e teproi me kremin kundër diellit dhe interneti fillon talljet

Disa fotografi të reja të postuara së fundmi nga Mega Agency tregojnë themeluesin dhe drejtorin ekzekutiv të Facebook, Mark Zuckerberg, teksa bën sërf në Hawaii në një dërrasë elektrike.

Zuck si duket e teproi me kremin e diellit në fytyrë dhe rezultati është pak a shumë kështu:

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Kaq iu desh internetit i cili ‘plasi’ në kreativitet me talljet dhe meme-t.

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të

Joker, ti je? Fotoja e Mark Zuckerberg kthehet në memen e preferuar të