Martesa e Catherine Zeta – Jones dhe Michael Douglas dhe përcipecitë që të dy i tejkaluan

Martesa e Catherine Zeta – Jones dhe Michael Douglas dhe përcipecitë që të dy i tejkaluan

Cinikët thanë se nuk do të zgjaste. Disa herë edhe ata menduan se nuk do të zgjaste.

Por, nga fillimi, Catherine Zeta-Jones dhe Michael Douglas janë duke qeshur të fundit këtë javë ndërsa festojnë 20 vjet martesë.

Të shkruar nga fillimi për shkak të hendekut të tyre 25 vjeç, ata kanë kaluar nga çifti i Hollywood-it në një nga çiftet më të gjata të Tinseltown.

Megjithatë, ka qenë një dreq e një rrotullimi. Një ndarje në 2013. Pajtimi në 2014.

Beteja e kancerit të Michael përsëri në 2010. Diagnoza e Catherine me çrregullim bipolar. Pretendimet historike të ngacmimeve seksuale kundër Michael, mohohen ashpër.

Por përmes gjithë kësaj, Catherine, 51, zbuloi që një gjë i mbajti ata të forte dhe bashkë me njëri tjetrin – miqësia.

Ajo tha: “Ata thanë se nuk do të zgjaste! Ka qenë një udhëtim i mrekullueshëm i dashurisë dhe miqësisë së vërtetë.

“Unë isha me fat që u martova me shoqen time më të mirë dhe ne kemi qenë së bashku të trashë dhe të hollë. Sekreti është të jemi të mirë me njëri-tjetrin. Duke mbajtur humorin tonë.

“Ne kemi qenë të bekuar me dy fëmijë të mrekullueshëm, të bukur që na frymëzojnë çdo ditë dhe na rinojnë gjatë gjithë kohës”.

“Me të vërtetë, thellësia e marrëdhënies sonë është se ne jemi të mirë me njëri-tjetrin dhe ne jemi miqtë më të mirë”./Insajderi.com

Mirror