Mbahet varrimi i aktorit Dave Prowse, i cili luajti Darth Vader në trilogjinë origjinale të Star Wars.

Mbahet varrimi i aktorit Dave Prowse, i cili luajti Darth Vader në trilogjinë origjinale të Star Wars.

Vajza e tij Rachel Prowse postoi foto të homazheve me lule, përfshirë një me lule të zeza të rregulluara në formën e përkrenares së Darth Vader.

Një tjetër kishte një shesh me lule të bardha me një kryq të gjelbër, një referencë për rolin e aktorit të Bristol si Burri i Kodit të Kryqit të Gjelbër në fushatat e sigurisë rrugore.

Shërbimi ishte “një mbledhje shumë e vogël e familjes dhe miqve të ngushtë”, tha ajo./Insajderi.com

BBC News