Mbani larg këta persona, ‘përçojnë’ energji negative

Mbani larg këta persona, ‘përçojnë’ energji negative

Disa lloje të njerëzve nuk ju bëjnë të ndiheni mirë kur i keni afër. Kjo ndodhë shpesh dhe është e natyrshme që disa njerëz të përçojnë energji negative. Në vazhdim ua sjellim disa lloje të personave të tillë.

1-Njerëzit që merren me thashetheme.

Kjo sepse thashethemexhinjtë ndjejnë kënaqësi nga fatkeqësitë e tjerëve dhe asnjëherë nuk shikojnë punët e tyre, por merrenme punët e të tjerëve.

 

 

2-Personat arrogant dhe mashtrues.

Këta persona mund të zemërohen dhe t’i shfryjnë ndjenjat te ju dhe gjithmonë duke besuar se ju jeni ata që po i shkaktoni problemet.

3-Personat që ju gjykojnë.

Këta persona gjithmonë do të gjejnë një mënyrë që ju të ndiheni keq