Mbikëqyrja e Britney Spears mund të vazhdojë gjatë gjithë jetës së saj

Mbikëqyrja e Britney Spears mund të vazhdojë gjatë gjithë jetës së saj

Mbikëqyrja e Britney Spears mund të vazhdojë gjatë gjithë jetës së saj, sipas ish-menaxherit të saj të patundshmërive, Andrew Wallet.

Në intervistë me Daily Mail, Wallet tha: “Britney është në mbikëqyrje për një arsye të mirë, por shumë prej lëvizjes “Free Britney” nuk dinë shumë për ligjin. Këto procedura ligjore janë komplekse dhe njerëzit nxjerrin përfundime. Perceptimi i tyre është kaq i gabuar, por nuk mund t’u tregosh pse, sepse shumë prej tyre janë konfidenciale. Ju keni shumë njerëz që nuk kanë asnjë ide për këtë, por ndërkohë ne që dimë më shumë nuk mund të flasim. Është zhgënjyese por kështu janë gjërat”.

Lëvizja “Free Britney” ka bërë fushatë për të liruar këngëtaren e muzikës pop nga mbikëqyrja, gjë që e pengon atë të marrë vendimet e saj ligjore ose financiare. Spears së fundmi kërkoi që firma e menaxhimit të pasurive të saj për të zëvendësojë babanë e saj, Jamie Spears, nga roli i tij aktual si mbikëqyrësi i vetëm.

Andrew Wallet ndihmoi në menaxhimin e pasurisë së Spears që nga koha kur mbikëqyrja filloi në 2008 derisa ai dha dorëheqjen në mars të vitit të kaluar. “Britney deri më sot nuk ka aftësinë për të nënshkruar dokumente dhe për të marrë vendime për veten e saj”, tha ai. “Mbrojtja e pasurive të saj është shumë e rëndësishme dhe për këtë arsye mbikëqyrja duhet të vazhdojë sepse ajo është e ndjeshme ndaj ndikimeve të të papërshtatshme.”

Ai shtoi: “Unë kam pasur njerëz në mbikëqyrje që e kanë ndjerë mirë veten dhe është përfunduar, por nuk e shihni sepse nuk janë njerëz në sytë e publikut. Njerëzit e tjerë mund të jenë në mbikëqyrje gjithë jetën e tyre. Unë nuk jam duke thënë se do të jetë Britney por mund t’i ndodhë asaj. ”

Jamie Spears fillimisht u bë mbikëqyrësi i Britney pas krizës së saj mentale në 2007. Mbikëqyrësi ka kontroll mbi pjesën më të madhe të karrierës së saj, pasurive, financave dhe jetës personale. Mbikëqyrja është vazhduar të paktën deri në vitin 2021 (edhe pse motra e saj, Jamie Lynn Spears, është tani thuhet se është përgjegjëse për një pjesë të financave të saj). Muajin e kaluar, Britney Spears kërkoi që çështja e saj e mbikëqyrjes të bëhet publike./Insajderi.com

Burimi: Dazed Magazine