Mbretëresha e Spanjës thyen “rregullat”, shfaqet joshëse me fustanin e zi

Mbretëresha e Spanjës thyen “rregullat”, shfaqet joshëse me fustanin e zi

Mbretëresha Letizia u shfaq e veshur me një fustan të zi super joshës në daljen e saj të fundit. Monarkja spanjolle mbante një çantë të vogël në dorë dhe këpucë me taka të larta, të cilat kombinoheshin më së miri me fustan.

Flokët kishte zgjedhur t’i mbante lëshuar dhe në dorë mbante unazën prej diamanti. Me grim të lehtë dhe mjaft tërheqëse, ajo i la të gjithë pa fjalë.