Mbretëresha e zhgënjyer nga vendimi i Harryt dhe Markle

Mbretëresha e zhgënjyer nga vendimi i Harryt dhe Markle

Mbretëresha Elizabeth II është shprehur e zhgënjyer nga vendimi i Princit Harry dhe Meghan Markle për të hequr dorë nga familja mbretërore për të krijuar një financë të pavarur.

Sipas mediave ndërkombëtare, Mbretëresha është mbyllur bashkë me Pricin Charles dhe William për të diskutuar rreth krizës.

Këtë ndarje ajo e ka pritur si një “bombë” të vërtetë dhe diskutimet për të do të zgjasin me ditë të tëra.

Harry dhe Markle e kishin njoftuar familjen mbretërore vetëm pak minuta para se të bënin publikë vendimin e tyre dhe pritet që ata të ndëshkohen për diçka të tillë.