Mbretëresha Letizia mahnit me fustanin nga Zara që kushtoi vetëm 30 dollarë

Mbretëresha Letizia mahnit me fustanin nga Zara që kushtoi vetëm 30 dollarë

Letizia është një mbretëreshë në dy aspekte: ajo është mbretëresha e Spanjës (sigurisht) dhe ajo është gjithashtu mbretëresha veshjeve të përballueshme.

Mbretëresha ka një histori veshjesh të shumëllojshme, nga jumpsuits në fustane, nga shitësit me pakicë të modës.

Zgjedhja e saj më e fundit ishte një fustan më mëngë të shkurtëra me një përshtatje të hapur (pak a shumë si Meghan Markle).

Ajo theksoi belin e saj me një rrip të butë të zi dhe përputhej me ngjyrën rripave në sandalet e saj të zeza. Vathë të rrumbullaket ari detajizuan rrobat e saja mbretërore.

Fustani, i cili fillimisht ishte $ 90, tani është në shitje për 30 dollarë shumë shpejtë u shit nga raftet e dyqaneve në mbarë botën. Duke pasur parasysh se sa mahnitëse duket mbretëreshë Letizia në foton e grupit, kjo nuk është një surprizë.

Fustani me qafën pak më të guximshme dallohej midis kostume të mërzitshme dhe xhaketave në Zarzuela Palace.