Mburret me të pasmet, njihuni me sportisten bombastike

Mburret me të pasmet, njihuni me sportisten bombastike

Sllovakja Andreja Rupiter luan në hokej dhe është pjesë e klubit kroat, Zrinjevac.

Përveç lojës së saj në fushë ajo njihet edhe për format e saj fizike.

Së funsmi në rrjetet sociale ajo ka ekspozuar të pasmet e saj, për të cilat duket se është shumë krenare.

“Kur kam një “Ferrari”, nuk do ta fsheh në garazhë”, ka thënë ajo për të pasmet e saj.