Më në fund, Capital T lanson “Flex”

Më në fund, Capital T lanson “Flex”

Capital T ka publikuar këngën më të re.

“Flex” titullohet projekti i ri të cilin e shoqëroi edhe me videoklip.

 

Muzikën dhe miksimin ia bëri Rzon, ndërsa për teksin u përkujdes vetë këngëtari.