Meghan dhe princ Harry braktisin pallatin për shkak të qenit

Meghan dhe princ Harry braktisin pallatin për shkak të qenit

Mbretëresha e Anglisë ka qenë gjithmonë e rrethuar nga corgi, një lloj qeni i adhuruar i saj, për shkak të të cilëve ajo ka ndërprerë disa biseda shumë të rëndësishme vetëm për të thirrur një prej kafshëve të saj.

Dukesha e Sussex Meghan Markle vendosi të linte pallatin e saj mbretëror me bashkëshortin Harry. Arsyeja për këtë është se Meghan iu ndalua nga mbretëresha të ketë kafshën e saj.

Arsyeja pse Meghan u largua nga Kensington Palace dhe u zhvendos në Harry në Cottage Frogmore ishte se Mbretëresha Elisabeth nuk pranoi të dëgjonte dëshirën për të blerë një qen për vete. Ndalesa që të ketë kafshën e saj të adhuruar duket se i erdhi rëndë Meghan dhe e tëra mori fund.

“Mbretëresha i ka thënë Meghan se mund të bëjë çfarëdo që të dëshirojë, por që ta mbajë qenin sa më larg nga pallati”, tha një burim i afërt me familjen mbretërore.

Sipas tij, corgi-t e mbretëreshës angleze nuk e durojnë praninë e kafshëve të tjera.