Mësohet arsyeja e vdekjes së reperit B52

Mësohet arsyeja e vdekjes së reperit B52

Reperi B52 që ka qenë pjesë e labelit TBA, ka ndërruar jetë.

E siç shkruan portali Prive.Al, ka qenë një sulm në zemër që reperi ka përjetuar e që e ka çuar deri në vdekje.

B52, emri i të cilit ishtë Gëzim Hajdini ka qenë duke jetuar në Amerikë ku ndodhi sulmi.

Për vdekjen e tij ngushëllime kanë shprehur edhe shumë kolegë siç janë Unikkatili dhe Gold AG