Michelle Obama për martesën: “Nganjëherë doja të shtyja Barack-un nga dritarja”

Michelle Obama për martesën: “Nganjëherë doja të shtyja Barack-un nga dritarja”

Michelle Obama shpjegoi se disa herë ajo donte të “shtynte Barack nga dritarja” gjatë episodit më të fundit të The Michelle Obama Podcast, shkruan The New York Post, transmeton Insajderi.

Ish-zonja e parë, e cila do të festojë 28 vjetorin e martesës me burrin Barack Obama muajin tjetër, foli sinqerisht për ngritjet dhe ngritjet e martesës së saj me të ftuarin Conan O’Brien.

“Kishte raste që unë doja ta shtyja Barack-un nga dritarja. Dhe këtë e them sepse duhet të dini që ndjenjat kanë qenë të forta. Por kjo nuk do të thotë që ju të hiqni dorë,” – tha ajo. “Dhe këto periudha mund të zgjasin shumë. Ato mund të zgjasin vite.”

Ajo vazhdoi duke thënë se njerëzit duhet të kërkojnë parnterin e jetës në atë mënyrë se si rekrutuesit mbledhin një ekip basketbolli me të gjitha yjet dhe se një person duhet të zgjedhë personin më të mirë absolut për të qenë me të. /Insajderi.com